Blafjall

Modernt, öppet, ljust, ombytligt.

Kontorsplan – Plan 4-8

Modern teknik
Hög densitet ner till 11 kvm/anställd
Ytor för paus & förfriskningar
Spontana mötesplatser
Stor flexibilitet

Här är er nya arbetsplats
Ta hissen upp till någon av kontorsvåningarna mellan plan 4 och 8. Upptäck de över 2 600 kvm stora och moderna våningsplanen, givetvis utrustade med nödvändigheter såsom Wi-Fi och flertalet toaletter. Här uppe är takhöjden tacksam och ljusinsläppet generöst tack vare de många fönsterna och glaspartierna i huset.

Grunden i varje våningsplan är byggt för att skapa flexibla och funktionella arbetsytor, mötesplatser och rum för alla. Oavsett om ni väljer att hyra ett helt våningsplan eller en mindre del.

 

Helt kontorsplan (2 647 kvm) Ritningar ABW Ritningar 80/20
Halvt kontorsplan (1359 kvm) Ritningar ABW Ritningar 80/20
Kvarts kontorsplan (551 alt 609 kvm) Ritningar ABW Ritningar 80/20

Ett kontor anpassat efter era behov 
På Blåfjäll är det upp till er själva hur ni vill arbeta. Vissa föredrar till exempel ett traditionellt kontorslandskap medan andra vill jobba aktivitetsbaserat. Med det senare alternativet anpassar man arbetsytorna till den aktivitet man ägnar sig åt, och på detta sätt uppfattas det som att jobbet går lite smidigare. Hur som helst får ni som företag på egen hand enas om hur ni vill ha det.

 

Vill du ha reda på hur långt man ser från plan 8?

KONTAKTA OSS

Kontakta oss

Anna Olsson Telefon: +46 733 498 733 anna.olsson@cbre.com
Patrik Sundberg Telefon: +46 733 49 87 20 Patrik.Sundberg@cbre.com

CBRE är störst i världen inom fastighetsrådgivning med kommersiell inriktning. Våra svenska kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö men vi arbetar med lokalförmedling över hela landet.

CBRE
Jakobsbergsgatan 16
SE-111 44 Stockholm